Carter’s este un brand lider în îmbrăcămintea pentru copii mici. Design-urile noastre se bazează pe  calitate și inovație, calități care ne-au câștigat încrederea generațiilor de familii de-a lungul timpului.

Poți conta pe Carter’s, avem noi grijă de micile detalii, astfel încât tu să fii liber să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat: să sărbătorești alături de micuțul tău – îmbrățișările, strângerile la piept, chicotelile și gânguritul său care îți luminează viața.

OshKosh B’gosh oferă o îmbrăcăminte confortabilă pentru copii, prin stilul propriu care este înrădăcinat în aspectul de denim, o paletă de culori optimiste și o atenție desăvârșită și artistică asupra detaliilor. Este o îmbrăcăminte care combină perfect rădăcinile brandului cu calitatea, valoarea, moda și stilul creat cu gândul la cei mici.

În anul 2005, OshKosh B’gosh s-a alăturat familiei de branduri Carter’s. Împreună, OshKosh B’gosh și Carter’s, sunt două dintre cele mai vechi, mari și recunoscute branduri de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii din America de Nord.